Home
Fælles indkøb af grej PDF Udskriv Email
Tirsdag, 11 November 2008 16:58
Da det til tider kan være svært at få det rigtige grej til vore joller i Danmark, er der altid nogle som skaffer grej hjem fra udlandet, det foreslåes hermed at vi koordinere disse indkøb således at vi i hvertfald kan spare på fragten. Magnus og Kristian henter nye joller hos Shappi omkring jul, er der nogle der skal have noget med der fra kan de jo henvede sig til de to gutter. Der er flere som ønsker at købe Wavelength sejl i løbet af foråret, i kan rette henvendelse til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så skal jer koordinere bestilling. Er der andre som skaffer til hjem bedes de kontakte bestyrelsen. Hilsen Formanden
LAST_UPDATED2
 
Vintersejlads i Århus PDF Udskriv Email
Tirsdag, 11 November 2008 09:57

 

Trods regn og rusk, er der en flok sejlere i Århus der ikke kan lade være med at tage på vandet. De mødes lørdag kl. 13.00 og sejler et par timer. Har du lyst til at vide mere, evt. en prøvetur, så kontakt:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

Der vil i dagene mellem jul og nytår blive arangeret træningssamling for junior jolle sejlere i Århus. Selv om vi ikke alle hører ind under denne katagori er vi alligevel velkomne, interesserede bedes henvende sig til Henning på ovennævnte mail adresse. 

Old man in boat 

LAST_UPDATED2
 
Nye joller til Danmark PDF Udskriv Email
Søndag, 09 November 2008 19:29

Det er glædeligt at kunne fortælle at der er kommet mange nye joller på til Danmark. I sidste uge kørte Per Henrik til England for at hente 3 brugte joller. En til sig selv , en til Søren i Sønderborg og en til Søren A. i Hellerup(som er til salg). Det er planen at Per´s datter Lærke skal sejle i hans gamle jolle til VM i Sønderborg, hun skal nok blive farlig hvis ikke vejret bliver for hårdt. Lærke er i øjeblikket på sejler college i New Zeeland, når hun kommer hjem til foråret vil hun være i god form.

Magnus og Kristian har bestilt nye joller hos Shappi, som de får leveret omkring jul.

Dette bringer tilvæksten i 2008 op på 9 joller ! Det er vel ikke så ringe. Vi kan kun håbe at dette også resulterer i store felter i den kommende sæsons stævner.

Hilsen Formanden

LAST_UPDATED2
 
Træningssamling 1-2 November 2008 PDF Udskriv Email
Onsdag, 05 November 2008 12:14

Endnu en gang havde vi en meget vellykket træningssamling. Denne gang foregik det i Hellerup og der var 12 både - heraf 1 fra Sverige og 1 fra Norge (og en helt ny sejler fra Sønderborg - Søren)

Den nyeligt kårede Danmarks Mester i 49'er, Peter Hansen var endnu en gang vores træner. Vi havde 4-8 m/sek fra øst begge dage, en masse kort bane sejlads og manøvre, så vi havde lange arme søndag eftermiddag.

Forkus var denne gang på at sejle frit selvom der var både hele vejen rundt. Også slør og læns var i focus. Det blev gået til makronerne ... og måske lidt til.

Video fra samlingen ligger under video sektion.

....og igen tak til John Bagh for beværtning lørdag aften.

 

LAST_UPDATED2
 
«FørsteForrige414243444546474849NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL