Home
Forår træningssamling. PDF Udskriv Email
Søndag, 12 April 2009 07:53
Årets første contenderarrangement på vandet var træningslejr i Hellerup den 28. og 29. marts. Vanen tror var der et flot fremmøde med ca. 15 både – endda flere udlændinge. Christoph fra Kiel, Neil fra Toronto (ja. Toronto - Neil havde fundet en billig flybillet) plus et par nordtyskere både fra Sønderborg og Århus. Træneren vi havde fået fingre i var Dennis Dengsøe. Vejret var fint lørdag morgen, da vi mødes på havnen, og en god mellembrise blæste på Øresund. Efter den traditionelle briefing på land tog vi på vandet for at træne starter og små baner. Ideen var, at vi havde 2 starter, før vi så fortsatte hele banen rundt på den 3. start. Starterne gik generelt godt lige som banerne. Vi havde 3-6 m/s, at boltre os i, og det blev både til op/ned baner og til baner med slagmærke. På den måde fik vi både trænet skæringen, hvor der er utrolig meget at vinde, og platlænsen. Lige som ved alle vores andre træningssamlinger fik vi optaget video af træningen. Lørdagen blev delt op i to træningspas, så omkring halv et et sejlede vi ind til frokost og efterfølgende evaluering af træningen fra første halvdel. Lørdagens anden træningspas bød på nogenlunde samme vejrforhold som formiddagens. Søndag var der lagt op det den helt store slør/lænsetræning. Med udgangspunkt i evalueringen fra lørdagen skulle vi prøve at være langt mere aggresive end det, der var set lørdag. Som Dennis sagde det: pulsen skal være dobbel op i forhold til på kryds. Nu var der bare det, at vindforholdene drillede lidt. Vi fik godt nok kryds fra havnen og op nord på i noget der lignede trapez - med indlagt vendetræning, men da vi nåede Skovshoved var vinden godt i gang med at forsvinde. Den slørtræning vi fik tilbage til Hellerup var mere listevejr end noget andet. Da vi var tilbage ved Hellerup havn blev det til en masse korte baner igen med starter. Hvis det gik vildt for sig, var der pust på 2 m/s. Alt i alt synes jeg, vi igen fik en god træningslejr. Selvom Dennis ikke tidligere har trænet contenderjolle var hans kritisk bestemt brugbart. Det er altid sjovt at få nye øjne og input på træningen. Videoen fra træningen ligger for søndagens vedkommende på nettet jf. Sørens mail (Youtube). Den del der blev optaget lørdag, er ikke lagt ud endnu. Tak til bestyrelsen for arrangementet. Vi ses forhåbenlig i Kerteminde. Bjarke B. Johnsen
LAST_UPDATED2
 
Vi er klar til at tage imod i Fredericia. PDF Udskriv Email
Onsdag, 25 Februar 2009 20:50

Vor stand er nu opstillet i Fredericia og fra fredag den 27/2 er der Contender sejlere klar til at informere interesserede sejlere, udstillingen løber indtil 8/3, kik forbi hvis du vil høre mere om contendersejlads.

Fredericia Bådmesse

LAST_UPDATED2
 
Fælles indkøb af grej PDF Udskriv Email
Tirsdag, 11 November 2008 16:58
Da det til tider kan være svært at få det rigtige grej til vore joller i Danmark, er der altid nogle som skaffer grej hjem fra udlandet, det foreslåes hermed at vi koordinere disse indkøb således at vi i hvertfald kan spare på fragten. Magnus og Kristian henter nye joller hos Shappi omkring jul, er der nogle der skal have noget med der fra kan de jo henvede sig til de to gutter. Der er flere som ønsker at købe Wavelength sejl i løbet af foråret, i kan rette henvendelse til: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , så skal jer koordinere bestilling. Er der andre som skaffer til hjem bedes de kontakte bestyrelsen. Hilsen Formanden
LAST_UPDATED2
 
Vintersejlads i Århus PDF Udskriv Email
Tirsdag, 11 November 2008 09:57

 

Trods regn og rusk, er der en flok sejlere i Århus der ikke kan lade være med at tage på vandet. De mødes lørdag kl. 13.00 og sejler et par timer. Har du lyst til at vide mere, evt. en prøvetur, så kontakt:  Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.  

Der vil i dagene mellem jul og nytår blive arangeret træningssamling for junior jolle sejlere i Århus. Selv om vi ikke alle hører ind under denne katagori er vi alligevel velkomne, interesserede bedes henvende sig til Henning på ovennævnte mail adresse. 

Old man in boat 

LAST_UPDATED2
 
«FørsteForrige515253NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL