Home
Træningssamling 16-17. april 2016 i Hellerup PDF Udskriv Email
Onsdag, 20 April 2016 18:40

Den danske contenderklasse har i weekenden d. 16.-17. April afholdt deres årlige sæsonopstartstræningslejr i Hellerup.

Video 1

 

Video 2

 

Træningslejren var samtidig den sidste VM-form-afpudsning for de to danske VM-deltagere Søren Dulong Andreasen (Hellerup) og Jeppe Sørner (Rødvig-Stevns). Træningslejren i Hellerup bliver afholdt hvert år, og igen i år var det med den tidligere verdensmester Bjarke Johnsen i trænerbåden. I alt 14 contendersejlere var mødt op i Hellerup.

 

Noget der kendetegner contenderklassen i Danmark i år, er at der er sket meget med udstyret hen over vinteren. Hele fire sejlere har været i Tyskland for at købe nye både (tre helt nye og en enkelt med kun en sæson på bagen), så det så meget tjekket ud, da de jollerne stævnede ud fra havnen lørdag morgen.

 

Lørdag startede i meget let vind. Her udnyttede klassen, at der var mange både på startlinjen, så der blev trænet sejlads på meget små baner. Da vinden efter en frokostpause tog til giv vi over til at træne teknik på kryds. Det blev gjort med et meget langt krydsben ud i Sundet. Mange af os havde ikke været så langt ude med vores joller før – men efter halvanden time på styrbord halse, så ender man på den anden side af Flakfortet, når man sejler contender i middelvind. Denne tur fik sat gang i snakken om sværdtrim, da vi igen kom på land til trimsnak, hygge og fællesspisning (fra det lokale pizzeria).

 

Søndag var det straks et helt andet vejr. En middelvind mellem 12 og 18 m/s og kraftige vindstød tyndede godt ud i flokken. Kun fem contendere prøvede sig med den hårde vind i Svanemøllebugten, og efter ganske kort tid var det kun de tre danske sejlere, der tilhører verdenseliten – Søren Dulong Andreasen og Jacob Kristensen (begge fra Hellerup) og Aabenraa-sejleren Jesper Nielsen – der var på vandet.

 

For to af sejlerne var det en af de sidste træningsture før turen går til Californien, hvor VM skal sejles ud for Santa Cruz. Udover danske Søren Dulong Andreasen, som vandt VM i 2013 må englænderen Simon Mussell og australieren Mark Bulka også anses som favoritter til titlen. Søren har udtalt at han håber på skiftende vejr og vindstyrker, da han anser sig selv som en mere allround-sejler end de to andre.

 

VM sejles fra 23. Til 29. April.

LAST_UPDATED2
 
Tilmelding Sail extreme pinsen 2016 PDF Udskriv Email
Onsdag, 30 Marts 2016 00:00

Sail Extreme i Kerteminde i pinsen 14-15. maj.

Pinsen falder tidligt i år. Det gør Sail Extreme og tilmelding til årets første danske contenderstævne derfor også.


Indbydelse og tilmelding på http://www.kerteminde-sejlklub.dk/staevner/sailextreme-2016/sx16-tilmelding/

 

Sidste frist for tilmelding til et startgebyr på 300 kr. er 29. april

Derefter + 50% i startgebyr.

Contenderklassen laver igen i år fælles aftensmad lørdag for udenlandske og danske contendersejlere. Gratis for førstnævnte. Danske contendersejlere bidrager med betaling og madlavning. Wink

LAST_UPDATED2
 
Træningssamling forår 2016 PDF Udskriv Email
Tirsdag, 15 Marts 2016 00:00
Contenderklassens træningssamling forår 2016 sejles den 16-17. april udfor Hellerup

Træner:

Bjarke Johnsen (VM vinder i 2011)

 

Program:

Start lørdag og søndag kl. 10
Planlagt sluttidspunkt. Lørdag kl. 17 og søndag kl. 15
Fælles spisning lørdag aften
Overnatning i København kan arrangeres


Tilmelding:
Send mail til Søren Andreasen Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

med følgende oplysninger

" " deltager i træningssamling
" " ønsker at deltage i fællesspisning lørdag aften
" " ønsker overnatning i København

Alle kan lære noget af en træningssamling og alle er indstillet på at lære fra sig. Så uanset niveau - kom frisk!!

Lidt mere vind end ved efterårets træningssamling ønskes.


LAST_UPDATED2
 
Generalforsamling 2015 - referat PDF Udskriv Email
Lørdag, 17 Oktober 2015 19:38

Generalforsamling, Dansk Contender Klub
Skovshoved Sejlklub, lørdag d. 3. Oktober 2015

Referent: Jon

Dagsorden:

1 Tage stilling til formandens beretning og regnskabet for året som er gået. 

2 Vælge bestyrelse og revisor. 

3 Tage stilling til evt. foreliggende forslag fra bestyrelse og medlemmer. Alle forslag, der ved deres vedtagelse forpligter klubbens eller medlemmernes økonomi, skal være bekendtgjort I indkaldelsen. 

4 Fastsættelse af kontingent for det kommende år. 

5 Evt.


Referat:

Pkt. 1. – Formandens beretning

Ved formand Per:

Et lidt sløjt år med dalende aktivitet – dog et par nye sejlere i klassen. Det blev dog bemærket at nogle af de inaktive i år, har været i inaktive på grund af skader. Der er fint gang i både Aarhus og Hellerup, hvorimod aktiviteten i Roskilde har været lidt skuffende.
Vi skal ikke have flere arrangementer, men måske skulle vi arbejde for en rangorden, så man kan sige til nye, at de i hvert fald skal med til Sail Extreme.

En tak til alle, der har gjort noget for klubjollerne, og tillykke til Jesper for årets bedste kapsejladsresultat som vinder af Kieler Woche.

 

Pkt. 2 – Valg af bestyrelse

Per blev genvalgt som formand

Thomas blev genvalgt som kasserer

Derudover blev følgende blev valgt til bestyrelsen: Søren A, Jacob og Frederikke

 

Pkt. 3 – Forslag

Ingen indkomne forslag

 

Punkt 4 – Økonomi

Økonomisk oversigt fra Thomas blev vedtaget.

Stort tak til Thomas for indsatsen.

 

Punkt 5 – Evt.

Klubjoller – Aarhus’ jolle klarer en sæson mere. De andre fungerer. Søren A bruger sine kontakter i Tyskland til at kigge efter et nyt skrog til Aarhus-jollen til sæsonen 2017.

 

Bådudstilling – Vi vil gerne på Bella-messen, hvis det er på gunstige betingelser. Bestyrelsen tager sig af det.

 

VM i Sønderborg – Søren har kontakten til arrangørerne i Sønderborg Yacht Club. Han undersøger hvad spejderlejren samme sted gør ved vores arrangement. Thomas og Ole arbejder for reklame og video for stævnet, som kan deles i sociale medier.

 

Vintertræning i Hellerup – Der sejles vintertræning. Forslag om at lave hygge efter hver gang. Hellerup-sejlerne står på skift for noget hygge efter sejlads (mad, varm kakao, pilsnere eller lign.).

 

Opdatering af hjemmesiden – Ole vil gerne give Søren W en hånd med hjemmesiden. Forslag om at den opdateres med nye artikler om klubjollerne og om hvordan de nye er kommet ind i klassen. Ønske om et få embeddet vores Facebookside tydeligere, så man kan se vores aktivitet.

 

Rekruttering af nye sejlere – Klubjoller og prøveture er vores vigtigste værktøj. Der skal måske tilbydes prøveture ved stævner som Sail Extreme eller hvis der er Ungdoms Grand Prix i Aarhus. Ole og Jeppe vil gerne lave flyers og brochurer til ophæng på alle havne. Der skal bruges stille og rolige billeder, som det af Frederikke fra DM i år, så vi ikke skræmmer folk væk, som synes det ser for vildt ud. Flyers laves i både sort-hvid og farve-udgave, så alle kan printe selv.

 

Stævnekalender 2016:

  • Træningssamling forår, Hellerup
  • Sail Extreme, Kerteminde
  • Kieler Woche
  • Sommer: Ingen stævner. Forslag om at lave et sommerarrangement – træning eller stævne – i Herslev Strand.
  • EM i England (primo september) og VM i USA (april)
  • Aarhus Festuge
  • DM i Sønderborg

- Di
Diskussion om vi skal sløjfe efterårstræningssamlingen med så tæt pakket en kalender. Hvis vi afholder blev Roskilde foreslået som sted.

 
«FørsteForrige12345678910NæsteSidste»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL