BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Modtag inspirerende smykkenyheder, gode råd om styling og eksklusive invitationer.

Adventskonkurrence

Kom ned i en af vores butikker i Silkegade eller Lyngby og find dit julegaveønske. 

Notér ønsket og så deltager du i vores adventskonkurrence, hvor vi udlodder et gavekort fra hver butik alle søndage i december. Derudover finder vi sidste søndag i advent en vinder af vores hovedpræmie, hvor du kan vinde netop det smykke, du har skrevet på ønskesedlen.

Vi glæder os til at se dig!

Kompromisløst håndværk

"Når jeg ser tilbage på det sidste årti, så slår det mig, at vi aldrig har gjort noget halvt. Vi har altid ville arbejde med de bedste guldsmede, finde de smukkeste sten, have de mest indbydende butikker og det bedste personale. Kunne vi nogen gange have slået en smutvej? Helt sikkert. Men så ville vi, kollektionerne og håndværket ikke have været det, som det er i dag: Personlige smykker, Forever Now.

Min store passion for smykker startede i et værksted, da jeg første gang oplevede et smykke blive til. Siden har jeg været drevet af oplevelsen af at komme helt tæt på håndværket, se de smukke værktøjer i brug, mærke varmen fra flammerne og følge denne tidløse proces; at skabe smykker for livet".

- Marianne Dulong

"Når man ser et smykke, som er så gedigent lavet og som skinner med et indre lys, så ved man jo godt, at man står med noget helt særligt i hånden"

Det er i Danmark, at vi har fundet de dygtigste guldsmede. Det er også her vores inspiration kommer fra; det skandinaviske lys, naturens kraft og bevægelser og de kølige farver der får nyt liv sammensat med varmt guld og sølv.

Historien bag Dulong

Dulong Fine Jewelry har siden 2005 skabt kollektioner af øreringe, armbånd, ringe, halskæder og vedhæng af de fineste materialer, såsom 18 K guld, perler og diamanter.

Smykkefirmaet er startet i et unikt partnerskab mellem Marianne Dulong, juveler, og Anja Camilla Alajdi, designer og anerkendt stylist, og Dulong Fine Jewelry er i dag et af de mest eksklusive smykkemærker i Danmark med fokus på kompromisløs håndværk.

Anja Camilla Alajdi og Marianne Dulong deler en stor passion for tidløse smykker og har fra starten ønsket at skabe smykker til den moderne, selvstændige, mode- og kvalitetsbevidste kvinde. Balancen mellem smykkernes klassiske, rå og glamourøse karakter tiltaler den stilsikre kvinde, som gerne skiller sig ud fra mængden, og som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller eksklusivitet.

Dulong Fine Jewelry sælges gennem egne butikker i København og Lyngby og gennem eksklusive forhandlere i Skandinavien.