BLIV EN DEL AF VORES UNIVERS

Modtag inspirerende smykkenyheder, gode råd om styling og eksklusive invitationer.

Aura kollektionen

OPLEV KOLLEKTIONEN HER

Aura kollektionen er inspireret af naturens organiske former og bevægelser: Brisen, fugles vingesus og blade i vinden. Sæt Aura smykkerne sammen med andre smykker fra kollektionen for et personligt look eller bland dem med Dulong smykker fra andre kollektioner.

Brisen, fugles vingesus og blade i vinden

Aura Kollektionen består af en række af forskellige armbånd, ringe, øreringe, vedhæng og halskæder. Hvert smykke har en silkemat overflade, hvor delikate små strøg er udført af guldsmedene. Resultatet er en tredimensionel overflade, der skal opleves med fingerspidserne og som er åben for fortolkning.

Ocean kollektionen

OPLEV KOLLEKTIONEN HER

Ocean kollektionen er en hyldest til perler og til deres fantastiske evner til at give glød til dit ansigt, fremhæve dine kindben og få dine øjne til at stråle. Til denne kollektion har vi brugt tre fantastiske slags perler: Glamourøse og eksklusive South Sea perler, mørke og dramatiske Tahiti perler og klare og smukke Ferskvandsperler.

En hyldest til perler

Ocean kollektionens armbånd og øreringe er skabt med helt unikke perler. Det er naturens former og farver der har defineret denne kollektion og vi har grebet muligheden for at udvælge perler i helt perfekte, uperfekte former, som absolut skal opleves.

Kharisma kollektionen

OPLEV KOLLEKTIONEN HER

Den ikoniske kollektion er opkaldt efter det græske ord for personlig karisma og er centreret i en dynamisk afrundet form. Vi har udvidet kollektionen med en ring i 18 K guld og sølv med en funklende diamant. Den smukke kurve er ikonisk i sin enkelhed og den silkematte tekstur og den smukke diamant leger med lyset, når du bevæger hænderne. Det er et smykke for livet, som kan gå i arv i generationer.

Esme Galaxy kollektionen

OPLEV HELE KOLLEKTIONEN HER

Esme Galaxy er et udtryk for alt det, som vi står for hos Dulong; tidløst design, unikt håndværk og smykker for livet, der kan gå i arv til de næste generationer.

Esme Galaxy er en helt ny ørering i tre forskellige størrelser, skabt med mellem 44 og 74 diamanter placeret i guldcirklen for at skabe den mest fantastiske refleksion af lys. Den matte og bløde overflade på guldet giver et klassisk skandinavisk og råt look, mens diamant efter diamant tilføjer glamour og luksus. Esme Galaxy er minimalisme og maksimalisme på samme tid.

Glory kollektionen

OPLEV HELE KOLLEKTIONEN

Esme Galaxy er et udtryk for alt det, som vi står for hos Dulong; tidløst design, unikt håndværk og smykker for livet, der kan gå i arv til de næste generationer. Esme Galaxy er en helt ny ørering i tre forskellige størrelser, skabt med mellem 44 og 74 diamanter placeret i guldcirklen for at skabe den mest fantastiske refleksion af lys. Den matte og bløde overflade på guldet giver et klassisk skandinavisk og råt look, mens diamant efter diamant tilføjer glamour og luksus. Esme Galaxy er minimalisme og maksimalisme på samme tid.

Piccolo kollektionen

OPLEV HELE KOLLEKTIONEN HER

The pendants consist of two pearls or gemstones combined by a gold or silver hand filed ring enabling the pendants to stay in constant motion with your every personal move while always in balance. Add the pendants to the Kharisma or Esme earrings or wear it in a long or short neck chain for a cool and playful yet balanced look